18. Nap – 05.04 – Big Bear Lake

Megtett tav: 16 km

Sajnos a tegnapi hajtos nap utan arra ebredtem este, hogy faj a jobb achillesem. Nagyon. Meg is vold dagadva egy kicsit es voros volt. Az ehseg azonban tovabbra is hajtott, mar csak egy reggelim volt es meg 16km addig, amig civilizaciohoz ertem. Kb 2km/h-val tudtam bicegni kb 2 oran keresztul, de mivel ismet 6-kor indultam, idom meg volt boven. Nagyon nem mindegy gyaloglasnal, hogy milyen sebesseggel haladsz, ez nem olyan mint az autoban kicsit ralepni a gazra es fel oraval hamarabb oraerni valahova. A bicegos/ emelkedon felfele/hoban szenvedos 2km/h-val ez a tav 8 ora alatt lenne meg. Az atlag turatempoval (sikon ezzel szoktak kalkulalni) 4km/h, tehat 4 ora. Ezen is lehet amugy siman hozni ha konnyu a terep, jo a talaj es valaki edzett turazo, 5-tel siman lehet menni huzamosabb ideig, de akar 6-tal is. Tehat kevesebb mint 3 ora- vagy 8 ora ugyan arra a tavra. Nem mindegy. Es ez meg csak 16km.

Sikeresen elertem a celom meg del elott, az utnal trail magic vart. Volt sok friss gyumolcs es hideg udito.

Nem tudom mennyire olvashato, apro betukkel az all ott, hogy teljesitettem a tura 10%-at.

Onkentesek jottek ertunk es vittek be a varosba. Mivel kemping ebben a varosban nincs, ezert hostelben szalltam meg. Bar nem hianyzott, most eloszor a tura kezdete ota agyban aludtam (es barmeddig zuhanyozhattam – na jo, ez azert hianyzott).

Elso utam az etterembe vezetett ahol vegre ehettem egy jot.

Aztan pihentettem es jegeltem a labam, hogy minel hamarabb indulhassak tovabb. Valoszinuleg a holnapi nap is pihenes lesz meg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.