65. Nap – 06.20

Megtett tav: 31 km

Ujra talalkoztam Surgeonnal es Mouseszal. Elottem voltak, de mivel Mammothban eltoltottek egy napot utolertem oket. Juhu :).

A Sierra hatralevo reszen mar nem leszek olyan magasan, tul vagyok a nagy hagokon is. Szep-szep ez a magas Sierra Nevada, de azert egy kodos oszi Gerecsevel/Vertessel nehez versenyezni (meg mindig ez a kedvencem).

Azert mara is jutott szep kilatas:

Majd elhaladtam a Thousand Island Lake mellett, azaz az Ezersziget to mellett. Tenyleg jo sok szigete volt ennek a kis tavacskanak. Az ontet nem innen kapta a nevet, hanem egy hasonlo nevu Kanadaban levo torol.

A mai hago az elozoekhez kepest leginkabb csak egy dombnak tunt, ho is alig volt. A kornyeken azert meg akadt, ezert volt egy kis sar, ahogy mindenhol, ahol ho es viz van. Leginkabb csak sarocska, epp, hogy befolyik a cipo oldalan. Semmi ez a kekturas dagonyakhoz kepest, amikor a foldutakon eso utan atmegy par traktor meg terepjaro es a labszarad kozepeig el lehet sullyedni ha nem figyelsz. Egesz eddig nem talalkoztam rendes sarral (nem mintha hianyozna :)).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.