117. Nap – 08.11. – Three Sisters

Megtett tav: 44 km

Sok napnyi fustben es erdoben turazas utan, hosszu ido utan eloszor egesz nap gyonyoru vulkanikus tajban gyonyorkodhettem.

Elhaladtam mind a harom Sisters mellett (Southern, Middle, Northern)

Egy rovidebb szakaszon mindenhol obszidian volt. Ez a vulkanikus kozet fekete, viszonylag konnyu, es ugy torik, hogy a legtobb darabnak van egy sima es egy viszonylag eles felulete.

A kovek nem vizesek, ennyire fenylik az obszidian.

Ismeros a neve? Mas neven sarkanyuveg: johet a tel, johetnek a Masok (Tronok Harca), most barmennyivel elbanok. Muhahaha.

Voltak rovidebb lavamezok is.

Az elmult nehany nap celja az volt, hogy minel kozelebb jussak a kovetkezo allomasomhoz, Big Lake Youth Camphez. Utana lesz egy forgalmasabb ut, ahol a szulok, akik meg Castellaban meghivtak vacsorazni, trail magicet terveztek holnapra. Itt laknak nem messze Bendben, meg beszeltuk anno, ha erre jarok felvesszuk ujra a kapcsolatot. Kertem toluk egy szivesseget, ha mar ugy is jonnek erre, vegyenek egy kiskanalat a varosban, termeszetesen kifizetem, de nem a legkenyelmesebb minden nap levest enni kessel. Szoval most nehany napja igyekszem tartani az igert idotervemet, kevesebb sikerrel, mint szeretnem. Kaptam egy sms-t is: ha estere elernek egy kozelebb levo uthoz, eljonnek ertem es aludhatok naluk agyban, kimoshatom a ruhaimat, zuhanyozhatok es meg gyumolcs sali is lenne. Ebbol a legnagyobb motivacio termeszetesen a gyumolcs sali. El is ertem volna az utat, de semmi tererom nem volt. Az sms valamilyen csoda folytan nulla terero mellett megerkezett, de valaszolni mar nem tudtam, kimeno hivast sem engedett inditani. Nem baj, amugy sem akarok masok terhere lenni, maradt az egyedul satrazas egy leegett teruleten es a megszokott izesitett poros rizs. Ez is valami.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.