11. Nap – 04.27

Megtett tav: 25 km

Probaltam minden eddiginel korabban kelni, de 7.30-kor sikerult elindulnom megint. Valakik 5-kor kelnek es 5.30-kor mar uton vannak, en ezt nem ertem. Ugy latszik mindegy, hogy egy lakasbam alszom vagy satorban, a felkeles es indulas kozott el kell telnie egy oranak. Ez van.

A tegnap esti tarsasagbol mindenki azt tervezte, hogy a Paradise Valley cafeban reggelizik, gondoltam csatlakozok ( terkepen latszik is).

Utkozben elertepm a 150es merfoldet is. Persze a tobbiekkel ellentetben nem ertem oda 8ra, csak 9re, Pattel egyutt.

Szoktam otthon sokat reggelizni, de azt hiszem ez mindent lekorozott. Baconos rantotta burritoban.

Kaptam egy ingyen almas pitet is, mert meghallottak, hogy tegnap szulinapom volt:). Nagyon nem kivantam mar a vegen, de tudtam, ha nem eszem meg, kesobb meg fogom banni. Ez utan a reggeli utan kb 24 oran keresztul nem voltam ehes, ugy, hogy felmasztam 2000 meterre egy kb 18 kilos taskaval…ki tudja mennyi kaloria lehetett benne.

Delutan masztunk sokat. Talan az eddigi legnehezebb szakasz volt, nem csak meredek volt de sok helyen sziklas is ( errol kep sajnos nincs).

A naplemente viszont egesz szep volt, csak nagyon fujt a szel. Csinaltam a sracoknak (Pat- a 70 eves bacsi, es Nap – aki szeret minden nap egy picit aludni turazas kozben, na meg reggel, delben, este, es minden piheno kozben kicsit beleszivni a pipajaba ;)) teat, mert hiaba hasznaltam eddig meg mindig nagyon sok gaz volt a gazfozomben es teat sem ittam eddig tehat volt mit felajanlanom a kozosbe.

Egy hegygerincen satraztunk, ami a hangok alapjan iszonyu szeles volt, es hidegebb is a korabbi esteknel. Nem vagyok am maganyos az ilyen hideg esteken, egyutt alszom mindennel aminek nem tesz jot a fagy: az osszes elektronikai cuccommal (kindle, kulso akksik, telefon) a vizszurommel (nem fagyhat be a membranja ha mar egyszer hasznaltam) es a gazfozokkel is. Szenencsere a fak megvedtek minket, de orultem, hogy meg sok gazom van, csinaltam meg egy meleg teat mikor mar bent voltam a satorban betakarozva. Sosem aludtam meg 2078m-en aludtam satorban, egesz jo erzes, ajanlom mindenkinek akit kicsit is vonz az ilyen.

One thought on “11. Nap – 04.27

  1. wow, ez már magas 😮
    a napközbeni alukálást meg tudom érteni, üzenem Padnek!!!!!!!! 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.