26. nap – 05.12

Megtett tav: 23 km

Reggel ugy dontottem reggelizek rendesen, nem sietek, igy eleg keson indultam. Stoppal mentem vissza az osvenyhez, sajnos vagy a kocsiba beszallaskor, vagy a kocsiban elhagytam az uloparnamat. Alapbol tudnam nelkulozni, de most ez volt a legpraktikusabb eszkoz a hatam megvedesere a taskaval szemben. Ez van, igy megyek tovabb…

Kiderult, hogy a tegnapi taskatakaritaskor elhagytam a takarom egy fontos reszet is, ami egy helyben tartja, nem engedi mozogni a matracon. Hideg esteken nagyon sokat szamit. Ezt is meg kellett oldanom. Kitalaltam egy megoldast ami kb 60%-ban megoldja a problemat, de ehhez ismerni kell a quilt reszeit es mukodeset, ugyhogy inkabb nem megyek bele a reszletekbe. Hosszu tavon be kell szereznem az elhagyott alkatreszt, par hetig tudok igy aludni.

A labam tovabbra is faj, de mukodik, par lepes /par szaz meter utan bemelegszik es tudok rendesen menni.

5 napnyi elelemmel kicsit letorten vagtam neki a majdnem 1000 m-es maszasnak Mt. Baden Powellre. Hogy nez ki egy ilyen utvonal amerikai modra? Igy:

Kevesbe izgi, cserebe nincs nagy meredekseg. Nagyon sok volt a hetvegi turazo (milyen jo illata van azoknak az embereknek akik minden nap furdenek…), paran erdeklodtek is afelol honnan jottem. Felertem a csucsra, ahonnan allitolag szep idoben latni egesz Los Angelest es az oceant.

A masik iranyban ismet a sivatag.

Ez a fa a felirat szerint kb 1500 eves.

Szoval LA helyett ismet a felhoket lattam.

Estere utolertem a tobbieket es egyutt satraztunk.

Kaptam en is trail nevet: Rocky, mint a boxolo, mert sosem adom fel. Bar szerintem ez mindenkire igaz aki itt turazik velem, elkezdtek igy hivni az emberek, ugyhogy mostantol Rocky vagyok.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.