27. Nap – 05.13.

Megtett tav: 26 km

Ismet medve videken vagyok, estere ilyen elzarhato ‘bear box’-okba kellett rakni az osszes etelt es gyogyszert, mindent, aminek szaga van.

A szemetes is medvebiztosan nyilik csak, be kell nyulni a fem dobozka ala es megnyomni belul, hogy kinyiljon. Medve mancs nem fer be.

Lefele haladva a felhok feletti turazasbol felhoben turazas lett, egy kicsit esett is az eso.

A helyi beka populacio megovasa erdekeben beka- kiterot kellett tenni, az osveny helyett egy szakaszon az ut mellett kellett setalnunk. Szerencsere alig volt forgalom ezen a szakaszon, igy nem volt veszelyes.

Egy masik osveny vezetett vissza a PCT-re, ami tele volt hetvegi turazokkal. Az egyik par fenykepet is akart csinalni rolam, mert magyarral meg nem talalkoztak. Mik vannak…

Az ebedem befejezese utan pont megerkezett egy sarc aki LA-bol hozott trail magicet. Udito, sor, keksz, banan. Igy hat maradtam meg egy kicsit, meghosszabbirva az ebedszunetemet.

Errefele oriasi fak nonek. Ha 4szer atolelnem, akkor sem ernem at oket. Mar Big Bear kozeleben is lattam nagy fakat, de ezek meg nagyobbak.

Kicsit kesobb ujabb epp akkor erkezo trail magicbe futottam, ami ismet maradasra birt. Sor es kola. (Tobbszor is kereszteztunk egy forgalmasabb utat, ahova konnyu eljutni kocsival, LA kozel van, ezert volt tobb trail magic is.) Az ut egyik felen whiskey volt kiteve, vizes muanyag palackban, a masikon kola. A batrabbak kevertek, en maradtam a kolanal.

A nap vege elott nem sokkal elertem a 400. merfoldet.

A ket nem tervezett megallo miatt nem ertem utol a tobbieket, elobb satraztam. Este kicsit hideg volt, eltort a muanyag kiskanalam. Ez most mar a sokadig felszerelesem rovid idon belul, amit potolnom kell. A taskam minden egyes darabja sok kereses es merlegeles utan kerult kivalasztasra, nem ugy van, hogy ha elhagyok valamit van helyette masik.

Ebbe a kis fem dobozba fakat raktunk es tuzet gyujtottunk. Eloszor a majd egy honap alatt nem faztam vacsi kozben es utana, tokeletes volt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.