32. Nap – 05.18. Casa da luna

Megtett tav: 25 km

Kicsit sok segitseg van errefele kozel egymashoz. Ismet egy trail angel szallasa a celpont, ismet nem tudtam mire szamitsak. Kora delutanra megtettem a nem tul nehez, foleg lefele tarto tavot.

Epp megerkeztem a fouthoz, ahonnan el terveztem menni a kb 100 m-re levo tuzolto allomasra ahonnan konnyebb stoppolni mert meg tudnak allni az autok, meg ossze sem csuktam a botjaimat menet kozben, mar ledudalt valaki. Egy fiatal holgy tartott epp Casa da Lunaba bevasarlasbol, kaptam egy hideg kolat is ajandekba. Meg mindig nem ertem miert segit nekunk ennyi ember.

Green Valley nevu varoskarol, ahova erkeztem, most kb semmit nem tudok irni, de valoszinuleg kicsit szegenyebb reteg lakik erre a hazakbol es autokbol itelve. Casa da Luna, Terry trail angel lakasa is eleg egyszeru volt, minden ami a turazok rendelkezesere allt ugy nezett ki, mintha lomtalanitasbol szedtek volna ossze (mar ha errefele van ilyen).

Szabalyok: 1. Oleld meg Terryt, 2. Vegyel fel egy hawaii inget, stb. Kicsit furcsa hely, de szivesen latnak.

A lakas mogotti bokros resz a satrake, a lakas elotti resz a kozossegi ter. Este all you can eat vacsi. Tortilla, darathus, bab, oliva, paradicsom, tejfol, sajtszosz es meg sok minden. 3 kort is mentem, hogy tenyleg jol lakjak.

Este mar sotetben megerkezett Max&Iris is, illetve Pat, roluk mar irtam. Egy nap alatt tettek meg azt a tavot amit en kette osztottam, cserebe most elegge faradtak :).

Max & Iris (Maxtol kaptam a Rocky nevet).

Ennyi turazot egy helyen meg nem lattam, a kaja gondolom sok embert maradasra birt. Kaptunk PCTs kendot is (ez mar a masodik emlek, meg Wrightwoodban a barkacsboltban kituzot kaptunk).

Sokan itt is pihennek egy napot, en reggel indulok tovabb.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.