31. Nap – 05.17.

Megtett tav: 13 km

Delelott a kovetkezo 7 napnyi elelmet rendezgettem, vartam a mosast es ezzel el is ment a nap jo resze.

Annyi volt a celom, hogy elinduljak, mert az osvenyrol masnap mar sokkal egyszerubb lesz tovabbhaladni.

A lanyok ugy dontottek maradnak meg, Surgeon lement az oceanpartra, a tobbiek lehet megvarjak, de minden bizonnyal lassan haladnak majd. En viszont megyek tovabb, ha megnezzuk az atlag megtett kilometereket, nem allok tul jol. Nem feltetlenul gond, ha tul hamar erek a Sierra hegyseghez akkor ott varnom kell/nagyon lassan tudok haladni, ezert rohannom nem kell, csak nem szeretek egy helyben lenni sokaig.

Itt kellett hagynom a regi taskamat, nem tudom tartalekkent magammal hozni.

Mielott elindtultam volna betereltek minket az egyetlen epuletbe ami nem a itt lakok haza volt, mert a szomszedban mehek megoltek 2 kutyat es epp jottek irtani oket. Meg a hirekben is benne volt a sztori:

http://www.foxla.com/news/local-news/swarm-of-killer-bees-attack-dogs-in-granada-hills

Nem am sima mehek, ‘Africanized honey bees’, sokkal agresszivabb fajta. Kb ugyan ugy neznek ki, mint az europai fajta, csak micsit nagyobbak. Kigyok, pokok, skorpiok, tuzhangyak es most meg mehek is. Szuper.

3 korul sikerult is elindulnom, nem lattam egy mehet sem. A mai napra csak 600 m megmaszasa jutott, ami tele taskaval annyira nem volt egyszeru.

Mikor este fozni szerettem volna, a gazra tekeres kozben a gazrozsam elkezdett frocskolni, jott belole a gaz mindenhol majd rafagyott a szelere. Nem kompatibilis es a gaz a gazrozsammal? (Pont most vettem ujat, az elozo kiurult). Tonkrement volna a gazrozsam mert valamit rosszul csinaltam mikor kiurult az elozo? Nem jottem ra, hideget vacsoraztam. Kellett ra aludnom egyet, hogy beugorjon, valoszinuleg mikor kiurult rossz iranyba zartam el, tehat jelenleg maxon meg volt nyitva…

A taska eddig jonak tunik, uj helyeken tori a hatam de szerintem a taska elobb fogja megadni magat mint en, nsm lesz gond.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.