38. Nap – 05.24.

Megtett tav: 26 km

A kovetkezo szakasz a Sierra hegyseg (847 km), majd Kennedy Meadowstol kezdodik az izgi resz. Igy fog kinezni:

Azt mondjak a tura elso honapja meg csak bemelegites. Kicsit igy erzem en is, most kezd rutinna valni a varosba erkezeskor szukseges teendok elintezese, bar a labam meg mindig ellenkezik, a testem tobbi resze mar egesz jol alkalmazkodott a folyamatos setahoz.

Ma egesz nap kuzdottem, minha mindket labam meg lenne dagadva kicsit. Pont lepes iranyban nehezen hajlanak, ez felfele menet (volt persze ilyen) nem tul praktikus. A keves km pedig annak koszonheto, hogy nem sokkal del elott jutottam vissza az osvenyre. A tobbiek mondtak, hogy menjek el egy adott cimre egy trail angelhez, aki majd szerez nekem fuvart (kb 15-20 perces utrol van szo). Ugy voltam vele, hogy az csak plusz seta, inkabb megprobalok stoppolni. Ha nem jon ossze, majd elmegyek segitsegert. Meg ki sem ertem a repterrol az egyik arra jaro ex hangar tulajdonos (mint kiderult most adta el) felajanlotta, hogy kivisz az osvenyhez. Penzt nem fogadott el, hiaba ajanlottam fel. Egy cuki golden retriever volt a kocsiban meg, aki minden aron az olembe akart ulni.

Amugy meg mindig sivatagban vagyok:

Estefele ugy dontottem megallok a vizforras elotti satorhelyen (ami minden bizonnyal mar tele van), eloszor az ut soran egyedul satrazok. Nem jott ossze, mar sotet volt, hallottam bentrol, hogy valaki epp mellettem veri fel a satrat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.