37. Nap – 05.23. Tehachapi – Zero

Megoldodott a tegnapi rejtely. Azert nem talaltam a zuhanyzot, mert wc-nek nez ki.

Belulrol viszont zuhanyzo, egesz vicces fajta. Egy gomb volt, on vagy off. Vagy tetszik az erosseg es a homerseklet, vagy nem. Nekem tetszett, a fiuk panaszkodtak.

A wc-ben o volt a tarsam. Felismeri valaki? (Megoldas lent.)

Hiaba hivjak zeronak, sosem pihenesrol szolnak ezek a napok. Egy boltban nem lehet megtalalni mindent, legalabb 2-3-ba be kell mennem mindig. A kozel itteni mertekben sajnos mindig 10-20 perc setat jelent. A boltok, amik kozel vannak egymashoz messze vannak a szallastol (szerencsere most is konnyu volt stoppolni a ketto kozott). Ja igen, a ‘szallas’. Egy 12.000 fos kisvaros reptere, magan gepeknek. A hangarokban nem csak a repuloknek van helye, itt van a lakokocsi, a hajo, a csonak es helikoptert is lattam az egyikben.

Tehachapival er veget hivatalosan a Del-Kalifornia resz, innen kezdodik a Sierra szakasz. Tul vagyok 900 km-en, tehat egy El Caminot mar lesetaltam. Egy ideig keves lesz a viz, de majd megkezdem a folyatos emelkedest.

Az eddig megtett szakasz (kulon mar szerintem lattatok mindketto kepet). Egeszen pontosan 911 km.

(Megoldas: fekete ozvegy. Ram nem veszelyes, csak a gyerekekre, idosekre, es terhes nokre. Persze nem lenne kellemes, ha megcsipne.)

One thought on “37. Nap – 05.23. Tehachapi – Zero

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.