42. Nap – 05.28

Megtett tav: 13 km

A sator ep maradt ( juhu!), a kajas taskat kiragtak ( 😦 ). Tudom, fel kellett volna logatnom es fara, most mar keso. Szagallo taskan es elvileg 2 szagallo ziplock zacsin ragta keresztul magat egy eger, hogy eljusson a reggelimig. Csak egyet ragott meg szerencsere, minden mas erintetlen maradt.

Az este kidobott zacsi is porul jart, ezt nem sajnalom igazan, mar amugy is szemet volt.

Az egyik sracnak tegnap (egy masik satorhelyen) a muanyag edenyet ragtak meg. Mosogatni nem tudunk (hivatalosan semmilyen vegyszert nem szabad hasznalunk, szappant sem, erre kulon felhivja a figyelmet a PCT Organization), csak vizzel obliteni lehet. A sivatagban jo esetben csak torolgetunk, gondolom kaja szaga volt az edenyenek. Konkretan megettek egy reszet a talnak, egesz viccesen nezett ki.

Pattel egyutt indultunk a mai rovid tavunkra, csak a foutig szerettunk volna eljutni ahonnan stoppal terveztunk eljutni Lake Isabellaba. Egy turazo pont vegzett a reggeli kutyasetaltatassal, de ellenkezo iranyban lakott. Latta, hogy stoppolok es felajanlotta hogy elvisz minket. Kb 40 km egy iranyba, csak miattunk tett egy masfel oras kiterot, es csak utana tudott haza indulni. Otthon ki vinne el csak ugy spontan ugy, hogy meg utba sem esik? Nem fogadta el a felajanlott penzt benzinre.

Egy kempingben szalltunk meg, volt zuhanyzo, mosogep, lehetett telefont tolteni, mas nem is kell. Innentol semmi izgi nem tortent, csak a szokasos: vasarlas a kovetkezo nehany napra es ezek rendezgetese.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.