44. Nap – 05.30.

Megtett tav: 27 km

Koran reggel indultunk Lake Isabellatol vissza az osvenyhez, 5:20-kor jott a busz, 3:45-kor kellett kelnunk, hogy elerjuk. Aludtam vagy 3 es fel orat. Naptonta 3x jar, de csak 3 nap a heten (hetfo, szerda, pentek). Reszben azert is maradtunk tegnap, mert ez volt a konnyebbik modja a visszajutasnak. Mas utas nem volt rajtunk kivul, nem ertem kik hasznaljak itt a buszokat, tenyleg mindenkinek van legalabb 1 autoja.

Igy legalabb koran kiertunk az osvenyre es meg a meleg elott felertunk a kovetkezo hegy tetejere.

Kicsi a vilag, szoktak mondani, azt hittem csak Magyarorszag az. Az idei facebook csoportban 1 masik magyar volt, illetve meg egy Magyarorszagon elo amerikai akirol csak azert tudok, mert tavaly novemberben ram irt, hogy tud-e barmiben segiteni. Csak ugy, mivel latta, hogy magyar vagyok. Mivel akkor meg egyaltalan nem tudtam, hogy iden vegul elindulok, nem mentunk bele a beszelgetesbe, de jol esett a felajanlas. Ezen kivul meg Cajon Passnal meselte egy srac, hogy a csoportjaban van egy amerikai, aki Magyarorszagon el, 2 nappal elottunk van. Ma pedig, amikor ugy dontottem csatlakozok egy idegenhez ebedre egy fa alatt az arnyekban szep kilatas mellett, az idegen elkezdett magyarul szamolni, koszonni, es ketszer is el kellett ismetelnie, hogy Kecskemeten lakik, mert nem akartam elhinni. Hamar kiderult, hogy az aki anno ramirt, a Magyarorszagon elo amerikai es o egy es ugyan az a szemely, Bill:

San Diegobol koltozott Kecskemetre, egy lany miatt. Valamit tudhat az a lany:). Nem sok esely volt arra, hogy talalkozzunk, megis osszefutottunk. Kicsi a vilag.

Talalkoztam ma az egyetlen lovas turassal is, aki a mexikoi hatartol Kanadaig vegig tervez menni:

Rooster is Horsie

1 evvel ezelott olcson vette a vad musztangot, o torte be es most az ido 90%-ban lohaton turazik a PCT-n. Eddig azt hittem ilyen csak papiron van (mar irtam rola, hogy az engedelyre jelentkezesnel ki kellett valasztanom, hogy lovas turazo vagyok vagy gyalog megyek), de kiderult, hogy tenyleg van olyan aki lohaton teszi meg ezt a tavot. Hihetetlen. Azert van nehany olyan hely ahol ugy gondoltam nem lehet atjutni loval (oriasi kidolt fak, sziklas reszek), ok megis megcsinaljak. Roosternek amugy nincs is satra, minden nap cowboy campingel, csak egy ponyvaja van eso esetere.

Amugy ugy tunik lehet 3 ora alvassal barmennyi zh-t megirni, zarovizsgazni es megvedeni 3 diplomat, 30+ km-t gyalogolni viszont nem lehet. Vagy csak oregszem. Menet kozben tobbszor kiesett a kezembol a bot, majdnem le a szakadekba, mar azon gondolkodtam vajon lehet-e turazas kozben aludni (a valasz: majdnem), ugyhogy ugy dontottem koran megallok egy hegy labanal es holnapra hagyom a megmaszasat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.