73. Nap – 06.28

Megtett tav: 35 km

Megmasztam a delelotti hegyet, lefele kicsit havas, majd apro kavicsos volt az osveny amin jol lehetett csuszkalni, majdnem megint volt par esesem. Mar varom az uj cipomet, ennel csak jobb lehet.

Egy szembe jovo turazo elhintette, hogy a kovetkezo utkeresztezodesnel trail magic var ram, sot, tojast meg fozest emlegetett. Hirtelen nagyon konnyu lett a taskam es csak ugy repultem az emlitett allomas fele. Hihetetlen, milyen osszefugges van a taska sulya es a lelkiallapotom kozott. Az 1000 merfold nemreg, es a teny, hogy mar csak 1 teljes nap turazas van a main kivul es varosba jutok, mar amugy is javitott a kedvemen, most meg jon egy trail magic. Nem is akar milyen.

O Chipmunk, trail angel. Kijott ide, hozott szekeket, asztalokat, volt elsosegely es felszereles javito keszlet. Hozta a grilljet es csinalt tukortojast chilis babbal, kaptunk hozza kenyeret, vajat. Ezen kivul mindenkinek jart muzli, egy kave, egy banan es egy kakao/kola/narancsle. Szerintem nem is tudja igazan, mennyit is segit egy ilyen a napon.

Ujult erovel indultam tovabb es elveztem a szep tajat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.