83. Nap – 07.08

Megtett tav: 48 km

Ezek a 45+-os napok mar nem annyira a setarol szolnak a termeszetben, de nem is a ‘hajnalban kelunk szombaton, hogy megcsinaljunk a Keken egy 50-70 km-es szakaszt – de ugy, hogy a Bableves csardaban meg eszunk egy jot zaras elott’ kategoriaba esnek. (Most amugy barmit megadnek egy jo jokaiert.)

Ez mar inkabb egy jo kis kardio edzes, majdnem egesz napos. A taj is annyiban kulonbozik, hogy minden egy kicsit nagyobb. Nagyobbak a hegyek (nem feltetlenul meredekebbek), a tavolsagok, a fak, a viragok. Ha viszont valami lodarazs-szeru hanggal csak annal kicsit hangosabban es gyorsabban tart feled nem kell aggodni, as csak egy kolibri.

Ezek pl nem a legnagyobb fak de nem fertek bele a kepbe.

Orias pitypang es toboz:

Lila szazszorszep:

Elertem a 2000. km-t is:

A napbol pedig azert lett 45+, mert el akartam erni a kovetkezo osvenyen levo vizforrast. Volt tobb off trail, de nem volt kedvem lefele majd felfele maszni, inkabb naplementeig turaztam. Amugy ma lattam egy kigyot is. Volt egy sejtesem, hogy elnek errefele, mivel sok a gyik es egyre melegebb van – ahol kigyo kaja el ott bizony kigyo is elhet. Szuper. Pedig olyan jo volt neha setalas kozben nezni a tajat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.