92. Nap – 07.17

Megtett tav: 6 km

Nem ereztem magam tokelesen az elozo napi nagy meleg utan, ugy dontottem kipihenem magam. Ma is 40 fok korul volt a homerseklet, igy 12 orat aludtam a huvos tornateremben es csak naplemente korul stoppoltam vissza az osvenyre.

A tempomban levo emberek amugy nagyon baratsagosak, meg kulon szorolapjuk is van PCT turazoknak.

Burneyrol nem tudok sokat meselni, maga a varos nem kulonleges. De legalabb varos. Dollar Markettel, mekivel es mosodaval.

Ismeritek az erzest – introvertaltak elonyben – amikor mar semmi kedvetek emberek kozeleben lenni, jo lenne valahol csondben, egyedul? Na ez az osvenyen nem letezik. Az ido nagy reszeben egyedul vagyok, egy atlagos napon 5-8 embert latok. Varosba erkezeskor/ nagyobb trail magickel ez lehet 15-20, ez a maximum. Igy ha epp nem sietos tura modban vagyok, ugy vagyok vele ha meglatok valakit, hogy ‘Juhu, egy ember, gyere, beszelgessunk!!’ Osszefutottam egy ismeretlennel mikor visszaertem az osvenyre, boldogan beszelgettem vele estig, pedig tudtam, hogy valoszinuleg nem fogom tobbet latni (sokkal lassan volt, mint en. Igen ilyen is van, csak roluk nem irok mert nem hozzajuk hasonlitom magam).

Ez egy eleg rendes near zero, tehat nero nap lett a kemeny 6 km-rel. Legalabb holnap tudok nagyon koran, meg napfelkelte elott indulni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.