97.nap – 07.22

Megtett tav: 21 km

Valahogy nem indulnak gyorsan ezek a reggelek, mikor vissza kell mennem az osvenyre. Sikerult delben, a legnagyobb melegben indulnom, termeszetesen most is – mint Eszak-Kaliforniaban mindenhol, varosi nap utan fel napos maszas jott tele taskaval, sok kajaval. A legjobb.

Felfele osszefutottam egy gyonyoru kigyoval. Tenyleg szep volt es nem tunt mergesnek. Marmint nem hangulatra, hanem fajtara, a kinezete es a mozgasa alapjan.

Utolag tudtam meg, hogy van egy masik hasonlo kigyo ami nagyon veszelyes, ugyan ezekkel a szinekkel, van is ra egy mondoka:

Red touch yellow kills a fellow

Red touch black friend of Jack.

A kepen a ‘king snake’ sarga, amit en lattam az ‘milk snake’, a king snake egyik alfaja.

Kicsit kesobb belefutottam egy gyerek csorgokigyoba. Probalt csorogni szegenyem, de ezt meg gyakorolnia kell. (A videon mar nem probalkozott.)

A tura vegere kigyo expert leszek.

A felhok egyre csak gyulekeztek a fejem felett, sotetedes elott nem sokkal ertem el a tetejet a meredek emelkedonek. Elkezdett villamlani, mire felallitottam a satrat masodpercenkent kettot villamlott folyamatosan. Sok szerencset a szamolgatashoz, hogy milyen messze van a vihar, ha ennyi a villam :/. Szerencsere a kozepe elkerult, meg esot sem kaptam. Meg jo, hogy nem jutottam tovabb, a hang alapjan valamerre eszak-keletre lehetett a legdurvabb, pont arra, amerre az osveny haladt.

Na es a lenyeg mara: elertem Kanadaba. Persze csak a megtett km-ek alapjan. Ha orszaguton indulok a PCT helyett, mar ott lennek. Na de en a hegyeket valasztottam, ez sokkal szebb!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.