100. Nap – 07.25

Megtett tav: 40 km

Kerek 100 nap. Majdnem 100 napja folyamatosan turazom, most mar egeszen rutinna valt minden. Olyan napokon, mint a mai – nincs vihar, nem csorog ram semmilyen kigyo, nincs nagyon meleg – csak haladni kell. Ez sem olyan egyszeru, mint amilyennek tunik. 2 honapig tok jol elvoltam a hangokkal a fejemben, nem kellett semmit hallgatnom. Utana 1 honapig lekotott a zene, nagyon jo motivalo tudott lenni, de ezt is meg lehet unni. Most attertem a hangoskonyvekre. Nagyon szuper, mintha setalas kozben filmet neznek. Egy jo hosszu filmet. Most epp Dan Brown: Origin volt a soros, talan minden spoiler nelkul annyit mondhatok, hogy ne akarjon az AI-rol konyvet irni az, aki nem veszi figyelembe Asimovot. Na mindegy. A Budapesten jatszodo jeleneteknel azert kicsit megdobbant a szivem.

—-

A kempinghelyem ejszaka szerencsere nem esett. Ha 6 km-rel korabban megallok egy jo kis vihar kozepen talalom magam. (Meseltek, akik utolertek napkozben). Eleg nagy fustre ebredtem, alig lehetett latni valamit azon a dombon kivul, amin eppen voltam. Most eloszor ereztem is a szagat, de szerencsere kifele setaltam belole. Kellett vagy 20 km, mire nagyjabol kitisztult a levego.

Vegre visszafordultam eszakra. Tudom, a tavon nem valtoztat barmerre is visz az osveny, megis jobb erzes a megszokott iranyba haladni. Abba, ami a kanadai hatar fele tart.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.