101. Nap – 07.26

Megtett tav: 39 km

Kivetelesen semmi izgi nem tortent. Reggel megint nem lehetett sokat latni a fusttol, de a szagat nem lehetett erezni. A nap vege pedig annyira sziklas es meredek volt, hogy ujra a high Sierraban ereztem magam – keves vizzel. Este majdnem telihold volt, ha ilyenkor arccal a Hold fele alszol, akkor lehet ‘Valaki kapcsolja mar le a villanyt’ erzesed ejszaka, olyan eros a fenye.

Sokan elmentek Etnaba, en kihagytam ezt a varost. Szombaton tervezek Seiad Valleybe erni meg a posta zarasa elott. Ott van a bounce boxom (a cuccok amiket nem akarok magammal cipelni, de szeretnem oket hazavinni), tovabb kell kuldenem Oregon utolso allomasara. Elobbre nem kuldhetem, a posta max 1 honapig tartja a csomagokat.

Tobb nap utan eloszor volt 1 ponton netem, igy tudtam hireket olvasni. Lehet penteken megnyitjak a Hendrix tuz miatt lezart PCT szakaszt. Ennek orulok is meg nem is. Jo, mert igy nem kell kihagynom szakaszt. Rossz, mivel meg csak nemreg zartak le es ugy tunt  nem sikerul eloltani, emiatt a maradek resszel ugy terveztem, hogy ezt a szakaszt kihagyom. Igy az eredeti tervemhez kepest 3 nap csuszasban leszek.

Katalin megtalalt a neki hagyott uzenetem alapjan. Juhuu!! 🙂 Most mar biztos, nem vagyok egyedul. Svajcban el es o mar hallott rolam (mivel elotte vagyok, masok mar meseltek neki rolam).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.