104. Nap – 07.29

Megtett tav: 33 km

Tegnap sikeresen megerkeztem a posta zarasa elott. Igazabol meg a nyitasa elott is, deltol fel 2-ig volt nyitva. Ilyenek ezek a videki hivatalok. Van olyan ami 3 oran keresztul is nyitva van de a biztonsag kedveert delben fel-egy orara bezar. Itt volt a bounce boxom amit meg South Lake Tahoeban (Eszak-Kalifornia elejen) adtam fel, felbontas nelkul kuldtem tovabb Cascade Locksba, Oregon vegere. Meg egyszer tervezem majd tovabb kuldeni Washington utolso allomasra, utana kenytelen leszek cipelni a tartalmat. Mukodik ez a “feldontas nelkul ingyenes a tovabbkuldes” dolog.

Tudtam furdeni, mosni, es bevasaroltam a kovetkezo rovid szakaszra. Reszben feleslegesen, mivel sok kajat szereztem kesobb hiker boxbol.

Ezek nem kellettek senkinek.

Mivel Eszak-Kalifornia nevetsegesen olcso volt (csak Tahoeban koltottem szallasra ill most itt 15$-t, es volt sok Dollar Market is), megengedtem magamnak tegnap egy hambit.

Gondolkodtam, hogy ebed legyen-e, vagy vacsi, de a ‘most’ vonzobb volt, mint a ‘kesobb’ igy ebed lett. Okos dontes volt, kiderult, hogy az etterem is bezart delutan 2-kor. Vacsizni nem lehetett, feleslegesen gondolkodtam egy masodik hambin. Az avokadok itt Kaliforniaban a legjobbak, amit valaha ettem.

Cserebe maradtam reggelire, ahogy sokan masok, igy vagy 3 oram rament a napbol a varakozas miatt :/.

Legalabb lattam, hogy valaki megprobalkozik a ‘pancake challenge’-el. 5 nagy amerikai palacsintat ha meg tudsz enni 3 oran belul, a haz allja a 15$-t amibe kerul. Fizikai keptelenseg, nezzetek mekkora:

Szegeny lany 2-t tudott legyurni.

Mar rendesen meleg volt mire el tudtam indulni, a fust sem lett jobb tegnap este ota. Probalkoztam a salammal, mint maszk, a szunyoghaloval mint hamuszuro, de rovid felfele menet utan arra jutottam, hogy igy megfulladok.

Most a 5. emelkedot kellett megmaszni.

lilla_szint

1. Sierra city

2. Belden

3. Chester

4. Burney

5. Seiad Valley

Megnyitottak a szakaszt, juhu, maszhatom meg ezt is :).

A hirek ellentmondasosak: valaki szerint Ashland utan jobb lesz (2-3 nap), valaki szerint meg Crater Lake is fust alatt van (+ 3 nap). Sajnos begyulladt az egyik szemem is. Valoszinuleg mar tobb napja, csak nem vettem eszre. Tegnap neztem eloszor tukorbe hosszu ido ota, akkor jottem ra, hogy a furcsa erzes amit tobb napja erzek, pirossaggal jar egyutt es kinyitni sem tudom rendesen. (Nagyon nem veszes azert, latok am :).)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.