105. Nap – 07.30

Megtett tav: 42 km

Hiaba jon neha husito szello, es a melegben adott pillanatban orulok is neki, meg tobb fustot hoz. Most mar nincsenek illuzioim, sajnos ebbol meg nem kifele megyek…

Elhaladtam egy kabin mellett, amire azt irtak akar a Blair Witch Project (Idegleles) egyes reszeit is forgathattak volna benne. Ezt megint valaki tulreagalta, teljesen aranyos kis kabin volt.

Anno egy Europabol erkezett csalad epitette, majd feledesbe merult es nemreg ujitottak fel a leszarmazottak. A turazok szabadon hasznalhatjak.

Nem sokkal ezutan elertem Kaliforia veget. Szivdobogas, hidegrazas: Oregon.

Wohoo!!

Kerdezhetnetek (kerdeztetek is), miert nem megyek haza, ha mar a tajat sem latom es nem tul egeszseges igy a turazas. Hat, ilyen az, ha van egy celod. Akkor is mesz, ha a korulmenyek nem tokeletesek. Gondolom ismeretek az erzest. Ez motival mikor nehez a taska, ha tul meleg van, ha nincs viz, ha fuj a szel, ha viharba es jegesobe kerulok, stb.. A csipocsontjaim elol lilak, mert elszoritotta a derekov, hatul veresre dorzsolte oket a taska. Oh, mar miota… Miert nem irok ezekrol? Mert nem szamit. Ezek csak feluleti fizikai fajdalmak. Ugyan ez hajt az edzoteremben, de a maganeletben es a munkaban is ha el akarok erni valamit. A gyerekkori makacssagot hajlamosak vagyunk felnotteknel celtudatos vagy kitarto cimkevel ellatni, ha az illeto olyan celok eleresere forditja ugyan azokat az energiakat amivel masok tudnak azonosulni.

Na de nem akarok Coelhot jatszani, mindenki tudja milyen amikor van egy celja. Amugy nekem ez nem Kanada. Az tul messze van. Mindig csak a kovetkezo allomas, most epp Ashland.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.