109. Nap – 08.03

Megtett tav: 52 km

Ismet rosszabb lett a fust, szinte egesz nap maszkban turaztam. Ha nem tudom, hogy ez egeszsegtelen, akar szep is lehetne.

Kanada egyre kozelebb van:

Egesz jol tudtam haladni napkozben egeszen egy lavamezoig. Sajnos ezeket a koveket mind erzem, ez a futocipok hatranya. Cserebe iszonyu kiraly volt.

A fajdalom ellenere nem tudtok elkepzelni ennel jobban megoldott lavamezo atkelest:).

Egesz nap egyetlen turazoval talalkoztam, Rainmen-nel aki epp a 24 oras challenget csinalta.

Van Oregonban tobb challenge is:

Oregon challenge: vegig menni Oregonon 2 het, azaz 14 nap alatt. Ez kb 52 km-es atlag napokat jelent. (733 km osszesen.)

24 hour challenge: ez nem kotodik Oregonhoz, de a turazok tobbsege itt probalkozik vele. Minel tobb merfold 24 ora alatt, legtobben 60-al, azaz majdnem 100 km-rel probalkoznak.

En egyiket sem eroltetem, az elso viszonylag eselytelen ismerve a korabbi problemaimat, a masodik helyett majd inkabb benevezek egy Kinizsi 100-ra a 15-20 kilos taskam es a hatralevo 1200 km nyomasa nelkul. Sokan uj seruleseket szereznek ill. uj vizholyagokat, van eleg gondom ezek nelkul is. Cserebe van egy titkos optimista tervem: odaerni Cascade Locks-ba PCT napokra Aug 17-19 kozott. Ha mas nem, szomabtra (Aug 18), ezzel 18 nap alatt haladnek vegig az allamon.

Kicsit aggodtam a kinezett satorhelyem miatt, nem voltak tul biztatoak a kommentek szunyog teren. No mar, aki ezeket irta vagy nem jart a Yosemite Nemzeti Parkban akkoriban amikor en, foleg nem a Dorothy Pass kornyeken, vagy a szunyogok nem birjak ezt a fustot/lecsengett a szunyog szezon. Barhogy is van, ez mar bizony nem uti meg a ‘sok szunyog’ mercet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.