130. Nap – 08.24

Megtett tav: 38 km

2 fokra ebredtem reggel, ez egy kicsit mar hideg. Ennyit a cowboy campingrol. Ilyen hidegben nem lehet, sokat szamit az a par fok amit a sator dupla fala hoszigetel. Delelott is csak 6 fokig melegedett a levego, igy fel kellett oltoznom rendesen. 10 fok alatt mar nem lehet csak ugy arra varni, hogy a turazas majd felmelegit. (Emlekezteteto: meg augusztus van, es meg mindig nem ertem el a 47 eszaki szelessegi fokot ahol Budapest fekszik. A 46. fok kornyeken vagyok, meg par nap a 47.)

Neha elobujt Mt. Adams a felhok kozul, itt vagyok a labanal. Ho illat is volt reggel, persze nem esett, de itt vagyok egy hegyen ami kicsit magasabban tele van jeggel es hoval. Hihetetlenul orulok annak, hogy ennyi reteggel indultam Cascade Locksbol, a kabatom nelkul mar odafagytam volna a reggeli satorhelyemhez.

Ebedre osszejott a tegnap esti tarsasag, Moonguy probalta osztogatni a felesleges kajajat, sikertelenul. Ekkor meg ugy gondoltam eleg az ami a taskamban van, kesobb viszont ugy megeheztem, hogy en kertem, adja oda ami neki nem kell, mindegy mi az. Apukaja csatlakozott hozza erre a szakaszra, gondolom inkabb pufferrel tervezett.

Moonguy:

Dinoman es a kese:

Tenyleg egy ekkora kessel megy vegig. Ugy van vele, hogy onvedelmi eszkozre nincs szuksege, csak annal kell gyorsabbnak lennie aki epp korulotte turazik. Ezt siman hozza, mint mar emlitettem o az egyik leggyorsabb a Rokak kozul. Siman nyeri a ‘Ki elozte le legtobbszor Rockyt?’ versenyt. Csak ma negyszer elozott meg, hasonlo volt a gyakorlat meg a Sierra szakasz vegen is. Hires meg arrol is, hogy a taskajat szettepte egy medve, vagyis elegge beletepett. A sator rainfly resze alatt volt epp a taska, o a satorban, amikor eszrevette, hogy valaki epp huzna kifele. Utanakapott, a taska szakadt, ekozben hallotta masok kiabalasat, hogy ez bizony egy medve. Lattam a konyvet is a medve fognyommal, amit a taska felso reszeben tarolt. Amugy azert hivjak Dinomannek, mert egy felfujhato zold dinot cipel a magaval.

Kesobb ujra osszefutottam Wallettel akit nem lattam par napja es ismet motivaltuk egyast egy kenyelmes tovabb haladasra. Elkoszontem Moonguytol es Dinomantol egy ‘Holnap talalkozunk!’-kal. Ekkor meg nem tudtam, de itt lattam oket utoljara.

A sracokat megint beertem este, tenyleg ugyan az a temponk. Hihetetlen (meg senkivel sem volt ez igy ennyi ideig).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.