21. Nap – 05.07

Megtett tav: 25 km

Nem mindenki el am csak poros kajan. Ez az azsiai csavo egy bazsalikomot cipel magaval. Es amugy meg egy dront is.

Cuki felirat, hogy miert ne bantsuk a kiszaradtnak tuno fakat.

Elertuk a kovetkezo patakot, a jeghideg viz kicsit maradasra birta az erre jarokat, egesz sokat voltunk egy ideig.

Sajnos a szakaszon kiertunk a szeretett hus arnyekot ado fenyoerdobol a sivatagba, ismet. Ennek oromere 4 kigyoval is talalkoztam. Az egyik ilyen szep nagy es lassu volt, le tudtam fenykepezni. Csorgoje nem volt.

A masik 3 kisebb, de gyorsabb volt. 2 konkretan ugy dontott, hogy pont a labam elott halad at az osvenyen. Az egyik raadasul bokorbol bokorba kuszott, tehat kb 10cm-rel a talaj felett volt. Egy kicsit scifiben ereztem magam, repkedo kigyokkal a labam korul…

Elertuk a 300. merfoldet. O itt amugy Redback, Ausztraliabol. A ferje hobbikent aranyat keres a honap 4 hetebol 3 heten keresztul a het minden napjan, csak 1 hetet van otthon. Ugy dontott amig a ferje nincs otthon, o turazik. Mar megcsinalta az AT (Appalachain Trail, hasonloan hosszu csak az USA keleti oldalan halad), a Caminot, volt Japanban es Nepalban is.

A nap masodik feleben egy folyovolgy meredek sziklafalaba volt valyva az osveny. Nem volt sok satorhely, valaszthattam, hogy 25 km-t teszek meg, vagy 35-ot. A 35-hoz mar nem volt eleg ido naplementeig, igy maradtam a 25-nel.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.