80. Nap – 07.05

Megtett tav: 50 km

Wohoo! Uj rekord! Latjatok? 50 km-t haladtam egy nap alatt. Raadasul nem is terveztem, eleg keson, 7:45-kor indultam a hazikobol. Nem az en erdemem, marmint ugyan az vagyok, aki az elmult napokban napkeltetol napnyugtaig turazott, hogy 32-36 kilometereket tudjon haladni. A korulmenyek lettek egyszerubbek. Az app szintprofilja alapjan sokszor nem lehet tudni mi var ram, most is csak annyit lattam, hogy sok lesz a fel es a le. Az elso emelkedonel kiderult, hogy ez nem is veszes, kivetelesen az Achillesemnek sem kellett az egy ora bemelegites amikor csak 2km/h-val tudok haladni. 2 km fel, 2 km le. Ez ment egesz sokaig, de a lefelebol egyre tobb lett. Mindketto viszonylag egyszeru volt, csak nehany sarosabb resz ill. kovesebb lassitott kicsit.

Nezzetek, dombok. Nem hegyek.

Delre tul voltam 20km-en, ami boven rekord (talan egyszer a sivatagban csinaltam ennyit, de akkor 4:30-kor indultam). Ugy dontottem haladok ugyan ebben a jo tempoban amig tudok, napot nem nyerek – ugyan akkor fogok varosba erni – de kivancsi vagyok mi lesz belole.

Volt meg idom egy kis beszelgetesre is masokkal ill. talalkoztam egy trail magickel is, ahol eltoltottem vagy fel orat. Lehet lesz ebbol meg tobb is kesobb?

A kinezett satorhelyemen sajnos mar nem volt szabad hely – igy jar aki keson all meg – igy ugy dontottem addig megyek amig nem talalok megfelelo helyet a satramnak. Nem aggodtam, Sierra City legrosszabb esetben +2 ora tura, a helyi templom udvaran pedig lehet satrazni. Egyetlen hely volt – mint kiderult masnap – az eredetileg kinezett helyem es Sierra City kozott. Ez a fakeritessel korbeepitett satorhely. Igy legalabb meglett a kerek 50, a masik hely 48 valamennyi lett volna. A legjobb, hogy nem a faradtsag allitott meg, hanem a nap vege.

Mindenki megcsodalta aki elhaladt mellettem, egesz otthonos volt. Mar boven naplemente volt mikor mindennel elkeszultem, sotetben, fejlampaval vacsoraztam. Sebaj, holnapra csak par km maradt, nem baj ha nem tudom kialudni magam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.