85. Nap – 07.10 – Belden

Megtett tav: 31 km

Belden town-t ismet nem neveznem town-nak, talan a hivatalos statusza nem is varos. A lakossaga a Wikipedia szerint 20 fo. ‘Belden Town Resort’ volt viszont a neve helynek, ahova megerkeztem. Egy epulet, ahol van par szoba, egy kis bolt es egy bar resz. Ezen kivul lepukkant lakokocsik es nehany vendeghaz. Hires viszont az elektro es folk fesztivaljairol ami itt a hegyek kozott a volgyben nem sok embert zavar, csak azt a parat akik itt laknak. A trail angel – akihez rendeltem a csomagjaimat – sem szerette oket, mert alkohol van es drog ilyenkor az embereknel (juj, egy fesztivalon??). Hetvegen lesz is egy, ehhez most meg koran vagyok. Nem baj, turazokat amugy sem latnak szivesen, ezek fizetos mokak mi meg nem szeretunk fizetni azert ami az osvenyunkon van. Allitolag. Ezt csak megerositeni tudom.

Egy hosszabb foleg lefele tarto resz utan erkeztem meg kb 1 korul, majd trail angel segitseggel eljutottam a nehany km-re levo Caribou Crossroads nevu helyre.

Ebedre megettem egy ujabb hambit, dupla hussal, ebben is kb 2 cm volt a huspogacsa mint az elozoben. Zuhanyzas, mosas, 2 napnyi resupply vasarlasa utan (elegge hianyos volt a keszlet de 2 napig barmin elelek) benyomtam meg egy hambit vacsira. Ez utan vegre, hosszu ido ota eloszor nem voltam ehes egyaltalan.

A 3 csomagom kozul sajnos csak egy jott meg, az uj headsetem. A masik kettot ingyen tovabbkuldi majd az emlitett trail angel egy kovetkezo allomasomra, amit megadtam neki. Hihetetlen milyen segitokesz emberek vannak. (Marmint alapbol ingyenes neki is, de plusz munka).

Estere visszamentem az osvenyre, bar kenyelmesebb lenne ilyenkor csapbol folyo viz, szallas es wc mellett kempingezni, az osvenyrol konnyebb reggel elindulni. Holnap egy nagyobb emelkedo var ram.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.