86. Nap – 07.11

Megtett tav: 37 km

Ezt az emelkedot kellett ma megmasznom:

Nem bantam annyira, ahogy Sierra Cityben, Beldenben is nagyon alacsonyan voltam es hiaba voltam hegyek kozott, mindket helyen 40°C korul volt a homerseklet. Alig vartam, hogy visszamenekulhessek a hegyekbe. Kicsit merges voltam azert neha, mert az app szepen kiatlagolta a meredekseget, mikozben az hol majdnem egyenesen haladt, hol nagyon meredeken. Eddig egesz jol mutatta mi jon, a meredeksegek legalabb egymashoz kepest konzekvensek voltak. Ma nem.

Szinten kozos meg a ket megalloban, hogy a telefonszolgaltatomnak (AT&T) semmi tereroje nem volt ezeken a helyeken. Csak 1 szolgaltato elerheto, a Verizon. Tudom, az USA kicsit nagyobb mint Magyarorszag, de nalunk ilyen max a hatar mellett fordul elo, talan mar ott sem. Itt eleg sok ember el olyan helyen ahol csak 1 szolgaltato elerheto, vagy meg rosszabb, senki nem epitett ki szolgaltatast (pl. Kennedy Meadows). A sivatagban a 2 egyforman jo volt, talan az enyem picivel tobbszor kapott jelet. A Sierraban egyforman nem volt senkinek semmije, azota viszont egyertelmuen a Verizon a nyero es a hatralevo reszen is ez lesz a tendencia sajnos. Kulfoldieknek viszont az AT&T-nek van jo csomagja, ugyhogy ez van. Ezert is vannak lemaradva a posztok, sajnos nem tudok real time irni. Offline megirom mi tortent es ha netkozelbe kerulok feltoltom hozza a kepeket.

Este Spooked es Mrs. Fizzle tarsasagaban satraztam. Talan emlekeztek rajuk, veluk setaltam at a Mojave sivatagon. Eloszor meg a 160. km kornyeken talalkoztam veluk Warner Springsben, majd utana eleg gyakran, de a Sierra szakaszon elottem voltak. A Sierra elotti szakasz amugy mar olyan tavoli – egy masik eletnek tunik.

Ha kicsit tovabb megyek, szarvasokkal satrazhattam volna. Kevesbe jo moka, mint ahogy hangzik. Voltam mar kozel hozzajuk ejszaka, egesz este dobbantgatnak meg szaladgalnak korulotted. En siman alszom, de van akit zavar, ill. csak remelem, hogy annal okosabbak, hogy ram ugorjanak. Ezen kivul, nekem 2 szemelyes satram van igy minden, meg a turabotjaim is velem alszanak. Aki viszont egy szemelyes satorral nyomja es kint hagyja a cuccait az igy jar:

(Megragott polo, majdnem elkapott taska, megcsocsalt/megevett turabot akasztok…).

Az egyik par minden figyelmeztetes ellenere itt aludt. Minden cuccukat a satorba raktak, igy azzal nem volt gondjuk, de mikor a lany kiment ejszaka pisilni a szarvasok kovettek es vegigneztek. Crazy deers.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.