140. Nap – 09.03

Megtett tav: 40 km

Kicsit ossze kellett kapnom magam a napi tav tekinteteben, mert holnap fel akarom venni a csomagomat a postan. Ez azt jelenti, hogy minel hamarabb el kell ernem Stevens Passhoz, ahonnan el kell stoppolnom a 26 km-re levo Skykomishba, meghozza fel 4 elott.

Jo dontes volt tegnap, hogy nem a hegyteton satraztam. Egy 3 fos nemet csalad (apa, fia, nagybacsi) ugy dontott fent egy tonal, szep kilatassal akar aludni. 7 korul korul haladtam el mellettuk (ez ugye sokaknak mar a nap veget jelenti), azzal a cellal, hogy en bizony lejjebb fekvo helyet szeretnek magamnak, akkor is, ha besotetedik. Ma panaszkodtak, hogy attol tartottak, hovihar lesz. Ossze is dolt a satruk este, tobbszor fel kellett kelniuk, hogy ujra felallitsak.

Reggeli felhok:

A taj tovabbra is hihetetlenul gyonyoru. Most mar kajam is alig van, szinte csak ugy repulok felfele a hosszu maszasok alkalmaval, olyan konnyunek erzem a taskam.

Erre a chipmunkra raferne egy kis turazas, ennyire kover peldannyal meg nem talalkoztam.

Ez az allat pedig szamomra ismeretlen, ketto volt belole es kergetoztek egeszen addig, meg eszre nem vettek.

Itt pedig epp el vagyok tevedve, bar a kep keszitesenek pillanataban meg nem tudtam, hogy nem a PCT-n vagyok. Annyira feldobott a kanyargo osveny es mogotte a hegy latvanya, es az, hogy pont arra jart 2 turazo akiket meg lehetett kerni egy kep keszitesere, hogy nem vettem eszre egy elagazot. Mikor elertem a kepen lathato tavat, akkor ugrott be, hogy a reggeli terkepellenorzes soran ugy lattam, a to elott, az abbol kifolyo folyon kell atkelnem. Max 50m-t haladtam rossz iranyba, hogy aztan visszamenjek es a megfelelo helyen atkeljek a kis patakon.

Este boven sotetedesig turaztam, a mar emlitett holnapi tervek miatt. Velem egy iranyban halado turazot sem nagyon lattam reggel ota, az osszes hetvegi turazo szembe jott, igy szinte vegig egyedul voltam. Sokkal jobb satrat allitani vilagosban, erre mar reg rajottem. Nem is a sotetseggel jaro felelem a rossz, mar reg nem felek attol, hogy valami csak ugy ram tamad. Az allatok egyszeruen nem csinalnak ilyet, a sok nem realisztikus modon ijesztegeo film miatt tart mindenki ettol. Sotetben maganyosnak lenni viszont sokkal rosszabb, mint vilagosban. Ki erti ezt?

Tavolban a Glacier Peak:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.